Sorgedagen

Idag är det exakt ett år sedan vi fick missfall, Dillen och jag.
Det hände tidigt på söndagsmorgonen den 31 aug och vi var halvvägs in i graviditeten. Det var hemskt. Även fast vi pratat och gått igenom hur det skulle bli vid ett ev. missfall så blev det så fruktansvärt jobbigt. Blev lite förvånad över att man hunnit fästa sig så mycket vid det lilla fostret i magen. Vi hade medvetet och omedvetet byggt upp såna förväntningar på det som skulle komma.
Det var vår Olle som dog den dagen. Det kändes redan från början att det var en grabb i magen den gången, lika självklart som det har känts som en tjej denna gång.
Jag minns i princip hela den dagens förlopp, timme för timme. En av de jobbigaste sakerna för mig var att vi hamnade på BB i E-tuna och jag tvingades vänta i timmar i samma rum som de andra nyblivna föräldrarna vilka var uppe och gick en sväng med sina nyfödda. Lekte, kelade, myste. De såg ut som världens lyckligaste.
Och där satt jag.
INTE världens lyckligate.

När jag fixade i hallen i lördags kväll lyssnade jag på musik, och plötsligt kom denna låt på;

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/_VPXXcrkWCo&hl=sv&fs=1&color1=0x5d1719&color2=0xcd311b"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/_VPXXcrkWCo&hl=sv&fs=1&color1=0x5d1719&color2=0xcd311b" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

Började tänka på om det som hände för ett år sedan skulle hända nu igen... Eller om ngt skulle gå fel vid förlossningen. Eller plötslig spädbarnsdöd. Eller en olycka. Eller en sjukdom.
Helt klart en rörande låt.
Jag började grina. Rejält. Kändes ändå bra att göra det i min ensamhet där i hallen.

Uppenbarligen kommer man att oroa sig för sina barn resten av livet. Men det är fint att ha ngt att oroa sig för. Och det ä vi glada som fan för idag!

Skön avslutning på en produktiv he

5e4a221385a992c05cf95c2432a6a9a4.png

Kolla varifrån!

Skön avslutning på en produktiv helg. Pizza film o cola. Visste du förresten att 44% av all läsk o saft är coladrycker? Nu vet du!


Nu är den här! Inte bebisen, men v

0-3a7ecbd9429837cd832eee5e48c57805.png

 

Nu är den här! Inte bebisen, men vagnen! Ett litet steg för mänskligheten men ett stort steg för en blivande pappa! Känns lustigt att gå med vagnen...

 

Nu är det verkligen snart dags!

 

 

 

Wow.


Dåligt me krafter

Dessa dagar är det fullt upp. Har satt igång me renoveringen igen - inte en dag för tidigt. Börjar kännas lite väl stressat inför babyboomen som kan bli närsomhelst. Har iaf gått hyffsat idag - tur är väl det, annars skulle jag nog vara förbannad just nu.

I morgon ska vi hämta (läs betala för) barnvagnen som dykt upp på leksaksboden. Det blir nog veckans höjdpunkt. Lite av en milstolpe för oss förstagångspäron.

Nu är det dags för sömn, en skon sådan ända till kl 04.15 och då väntar 21 mintuer snoozande.

I helgen ska jag ta tag i hallen, kan behövas;

En klassiker

Idag har jag bredspacklat och slipat, men inte på väggen som jag bredspacklade på för det var på väggen mellan de två hallarna i lägenheten. I morgon bär det kanske av till tippen med skräp (dillen skitar ju ner så förbannat).

Såg alldeles nyss att den gravida magen börjar bli STOR, läskigt men skoj.

Nu ska vi titta på film, Marley & Jag. Jag tror att Jennifer Aniston är med i filmen, men vet inte säkert... Det visar sig nog.
Ni får se denna film istället. En klassiker som inte kan ses för många gånger.

Punka

Dagen har bjöd på en ok arbetsdag, där höjdpunkten var att komma hem till Dillen på lunchen, hon hade gjort kebab me sallad! Efter jobbet drog jag me Nisse till Linköping o cyklade lite mtb, de gick fint ett tag - tills luften plötsligt var slut i bakdäcket. Punka o slutåkt. Hade inga grejer till att fixa det med oss...
O nu e klockan läggdags för oss som går upp strax efter 4 på vardagarna.

I morgon väntar jobb och lägenhetsfix. Vilken toppendag!

Bringing down the house! Ännu en v

370cc8250f6dbbccd3f4f13ac5f6ffd0.png

Kolla varifrån!

Bringing down the house! Ännu en vägg har fått ge vika för mina sparkar och slag.


Rivare Jörgen

Idag har tigersåg & kofot gått varma i lgh! Rev en garderob och en vägg, det var rätt fränt! Gick ganska bra oxå, blev förv¨nad  saker brukar inte flyta på så bra för mig när ja ska leka byggare...

På förmiddagen kom en svensexa förbi här hemma - Dillen skulle vaxa benen på offret! Alltid roligt. Fast benen är inte så illa att vaxa. Eftersom jag bor tillsammans med en hudterapeut blir jag tvingad till att ställa upp som testdummie ibland. Har tex fått ben, rygg, bröst och näsa (se bild) och ögonbryn vaxat. Har även varit på Gustavsviks äventyrsbad med röda tånaglar. Att prova glödande nålar i skäggets hårsäckar var inte helt skönt heller. Men jag gjorde det, starkare än innan.

I morgon är det F1 igen, och en tur till Vingåker. Ska ev. riva ännu en vägg, får se hur det blir med det. Helg är bra.

Shake N´Bake

Ska vi byta grejer? Idag bytte ja

0-4a6a44d58e14f3a0f22e727607561877.png

Kolla varifrån!

Ska vi byta grejer? Idag bytte ja en limpa mot 1l hallon. Igår gammalt bröd mot en trisslott (utan vinst dock). Ngn som vill byta ngt tufft? Ja har några tavlor som kan avyttras...


Sluta sälja skit! Denna termosmugg

11b5074bfedaf55b67da537eda425940.png

Kolla varifrån!

Sluta sälja skit! Denna termosmugg köpte ja på dollarstore i sveg i helgen. Den läckte som ett soll så nu är mina byxor förstörda. Vem kunde tro att en mugg för 10kr skulle vara så dålig? Den gick dessutom sönder vid ett hållfasthetstest (se bild).


mobilbloggandet går ju perfekt. Not!

Har mobilbloggat två gånger idag. En gång om hallon, whisky och bröd. Och en gång om att skriva ord på väggen. Men tydligen hade dessa icke kommit upp här så nu är jag upprörd! Ska nog göra en Gunnel Malm o skriv en insändare.

För övrigt var Virre var här förut med en ny lysknapp till köket. Snyggt jobbat!

Ser på friidrotten på tv att en man vann damernas 800m. Nytänkande!!

Bilder från Åre

Bilder från helgen i Åre. Blev mest åkbilder från downhillkörat, men det var ju anledningen till att vi for dit öht...

Actionbilder


Det är vackert i Åre på sommaren


Annat flum


Detta är något jag väldigt gärna gör om. Många ggr.

En reflektion

Läste i Katrienholmskuriren om en bussförare som i dagarna fyller 50 år - Tommy Silo. Blev förvånad över att han faktiskt heter så... Tommy Silo visste jag vem det var men trodde endast att han kallades så med sina dryga två meter över marken och tillhörande busschaufförkropp - stor som en silo.
Ungefär som Kenny Kenyan, heter Kenny och är svart som en Kenyan. Inget illa menat lixom, men alla vet vem Kenny Kenyan är... ungefär som Tommy Silo.


Sketen dag egentligen.

Då var vardagen igång igen efter en stört bra helg i Åre. Gick som vanligt upp vid 04.15 och drog efter en stund vidare mot jobbet. Där var det inte skoj. Hade blivitg strul med beställningarna, fick 12 pall med bröd istället för 7. Rätt stor skillnad. Blev ett jobbpass från 05.00 till 17.00. Nästan som jag jobbade förr i tiden, har ju blivit lite bortskämd sista halvåret...
Drog av en pizza efter jobbet o sen stack jag och Dillen till Vingåker en sväng - klart bättre än dagens jobb!

Ska skicka upp lite bilder från Åre i morgon.Lightning Bolt är snabb som blixten.

På väg hem från åre. Mat på g! Int

37b5a0b9eaf4a1d37780e04e977d0960.png

Kolla varifrån!

På väg hem från åre. Mat på g! Inte helt oväntat blev det sibylla för 4e gången denna resa!


Semster är bra!

När den tas i Åre på hoj! Shit vad det är skoj här. Trots Mats fisar, kall temp och regn i luften. Vi kör hoj i morrn oxå, ingen har skadat sig än även om alla tre ramlat ett otal gånger.

Här är ett par bilder på oss in action;

Mats


Anders Höcke


Anders Ege


Som vi är tuffa!

Stört skoj! Helt fantastiskt kul a

48a8dc9216c5f8fc12cf54d997bf82eb.png

Kolla varifrån!

Stört skoj! Helt fantastiskt kul att åka downhill Mtb. Har haft en toppendag även fast det varit 8 grader varmt o regnigt och att jag körde sönder hyrcykeln vilket kommer kosta minst 650kr extra - dumma växlar o inte hålla hela dagen. Nya tag i morgon, då blir det nog lite bilder oxå. Hej!


Åre nästa!

I morrn drar herrar Andersson, Höckegård och Egeland norröver, till Åre där cykling står på schemat, och ev. forsränning/paddling om det blir läge för det. Har dock fortfarande ont i mina knän sen KK-joggen. Köpte lite ipren-gel idag, hoppas det hjälper lite grann iaf.

Gravida Dillen håller ställningarna här hemma under tiden.

Nu blir det dags för en dusch och läggning.
God natt.

Nej!


Storschumi kör inte! Nacken klarar tydligen inte påfrestningarna. Hade sett fram emot att se mästaren köra igen då han skulle ersätta Felipe Massa... Fan va tråkigt.
Nu finns det helt plötsligt två platser lediga i F1 - Massas (skadad) och Piquet Jr (fått sparken).
Ngn som är sugen?

Bruno Senna? Bra namn iaf.

Ja drar ner på stan en sväng och funderar.

Pojkar som ritar

Efter att jag sprungit med grabbarnas hemmatryckta linne på KK-joggen så har någon av Nam75'arna skrivit detta på deras fotologg -> Länk...

 Fint skrivet. Man kanske ska komma ihåg att jag fortfarande inte gjort NÅGON någonting. Jag har bara skrivit hur arg jag blivit på en grupp idioter som förstör för folk överallt. Nu är det dags att ta reda på vad dessa är för individer...


Återkommer.

Slut

Då var helgen slut för denna gång. Har varit en bra helg med jobb, sol (dock utan bad), och fest! Hade mycket trevligt igårkväll! Tack Marcus m.fl! Blev lite full och härlig men höll mig lugn pga onda knän. Träffade en del gamla kändisar på statt vilket var skoj! Hann aldrig med öltältet denna K-holmsvecka, emn det kommer nog tillbaka nästa år. No worries there.

Nu väntar tre dagars jobb.
Sen - Åre!! Fan va kul det ska bli! Min enda semester i sommar. 4 dagar i Åre med cykling och annat skoj! Can't wait! Direkt efter jobbet på onsdag bär det av uppåt i landet.
Typ såhär vill jag att det ska se ut;

Jää!!

Dillen håller på o fixar med några byråer som hon ska måla vita. Hon har helt klart fått dille på vitt! Men det är ju fint, helt klart.

Sitter och småtittar på Fantastiska fyran, där Jessica Alba spelar den osynliga kvinnan. Är det inte konstigt att sätta Hollywoods kanske snyggaste skådespelerska till att spela osynlig? Märkligt värre tycker jag.


Drog till stendörren efter jobbet

0-335d30ed8a590dbc17c82b2912cac2df.png

Kolla varifrån!

Drog till stendörren efter jobbet idag. Här är det fint som snus. Dock blev det inget bad för varken dillen eller mig. Bara slappande. Skönt.


FAN! Har slarvat bort plåstret. Os

156e28d954458d4e109b1f4c70d5e4bd.png

Kolla varifrån!

FAN! Har slarvat bort plåstret. Oskönt med det öppet köttsår när ja ska sova.


Smärta dagen lång

Klagomuren är igång. Jag har så ont, skoskav. SKOSKAV!! Känns så fjuttigt att åma sig över ett skoskav, men satan - det gör ONT! Tyvärr gör mitt vänstra knä ännu ondare, speciellt när det ska gås i trappor. Fan. Vem har sagt att löpning är bra för hälsan? Ska kanske träna lite inför nästa löptävling. En joggingtur i maj och en i juni var tydligen för lite. Tacka vet jag cykel.

Dagen har varit rätt bra om man bortser från löparblesyrerna. Det är riktig sommar igen, verkligen skönt, även för oss som jobbar. Lite jobbigt för pregodillen här hemma, men det verkar vara jobbigt att va gravid oavsett väder och tid på dygnet. Vill nog inte byta med Dillen.
Vi drog en sväng på stan o fikade och köpte lite babykläder - blev 5-6 plagg och inte ett enda som var rosa!!
Marcus bjöd upp till tårtkalas, smärgåstårta. Gott! Efter det drog jag o Dillen till Freddes svärfar och badade me Fred o Pilla. Hur skönt som helst med pool. Blev dock till att ta det vackert eftersom jag har ont i mina nedre extremiter...

Nu ska jag spöa sambon i en omgång Betapet. Sen sover jag, och efter det är det helg!
Nästan.

Va konstigt, någon har råkat rita

0-1d1b19770a47475087e9ea2666e8c156.png

Kolla varifrån!

Va konstigt, någon har råkat rita på min lastbil. Märkligt.


Fotskavet kom som på beställning.

0-7eb41363a724cba19b75b71590ef2aec.png

Kolla varifrån!

Fotskavet kom som på beställning. Ont gör det. Och ännu ondare gör det i mitt vänsterknä, kan knappt gå faktiskt.


I mål! Skönt, under en timma blev

0-519e58c65924cd97c6dba791957d2b69.png

Kolla varifrån!

I mål! Skönt, under en timma blev det! Dock satte mage och skoskav stopp för framfarten... Nu ska ja linka hem åt.


Dagens outfit

0-7fcfae84a1690f691c0f62dbbc5d212e.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dagens Outfit i KK-joggen! Blir antingen denna t-shirt eller ngt som grabbarna fixat ihop...

 

Två timmar kvar till start. Känns sådär. Gillar ju inte att springa...

Då var man anmäld till kvartsmaran

55718a55e52625baac7aa99a7dad5814.png

Kolla varifrån!

Då var man anmäld till kvartsmaran! Oj va jobbigt det kommer bli... Har bara sprungit två ggr efter 1 maj. Men det borde väl räcka?


Trött idag

Gick upp vid 5 i morse för att jobba. Kom dock hem redan vid 9tiden. Somnade direkt. Gick upp vid 10 o käkade frulle, somnade om. Gick upp igen vid 14tiden, då tittade Barbro förbi o blev kvar till kvällen.

Tittade nyss på Will Smith i filmen sju slag. Ganska bra film får 3,2 på en skala från 1-6.

Nu, dags för mer sömn.

RSS 2.0