Cykeljörgen.

Har just kommit hem från några härliga timmar på cykel. Sörsjön, Kolmården var platsen. Skitigt och fint var det. Känns jävligt bra att vara ute och röra på sig den här årstiden. Man drar sig alltid för att ge sig ut såhär års, men det är inte så jäkla illa när man väl kommer ut.

Ikväll blir det gäster här hemma, och nu är det F1-kval som gäller. Ska även ringa Fredde som kör rally idag och fråga hur det går egentligen.

Hej!

Little miss sleepy!

0-7351a8a156e728be75076e782bdb1214.pngLilljunpan sover nästan hela dagen idag. Skönt på sätt och vis, men man vill ha henne vaken emellanåt oxå!

Jag har varit och handlat cykelgrejer ikväll, för i morgon bär det av till Sörsjön. Där ska jag skita ner mig på hojen tillsammans me Nisse och Anders. Ska bli kul att ge sig ut i skogen en sväng. Efter hojturen slänger vi oss i bastun - lär behövas eftersom det är typ höst ute... Kallt och jävligt.

 

Snart är det dags för Idol o grejer... O jag har köpt glass till Dillen - Cookie Dough-smak denna gång. Mumma.

 


smaken är som baken! Nya dipper på

0-51ea5e00d0936ebc8c41f2d4dd7ea1d0.png

Kolla varifrån!

smaken är som baken! Nya dipper på mcdonalds. Mats o ja har dipptest. Äpple curry både god och äcklig, osten god i vanlig ordning. Vitlök smakar vitlök och salsa smakar salsa.


Golv & Mårten

Sitter här med lite te och väntar på mina tjejer som ligger och mornar sig i sovrummet... När dom behagar att masa sig upp ska vi åka till farmor Lotta i Vingåker och hjälpa henne lägga golv. Ett litet fyrkantigt rum som inte borde ställa till allt för stora problem.
Under tiden jag och mor lägger golv tar Juni med sig Dillen på en promenad.

Till kvällen ska jag för första gången på länge gå ut på lokal, det är stand-up på Harrys ikväll och där ska Mårten Andersson uppträda. Mårten ligger bakom bl.a. DrAlban och Persbrandt-rösterna från P3.
Här är ett klipp med Mårten;Ska bli kul att gå ut en sväng.


Min tjej - en stjärna!

Det blir många många bilder på lilla Juni, hon måste känna sig som stjärna med alla blixtar på sig! Blir många att spara till eftervärlden. Här är några från de senaste dagarna;
Avslutar med en veckas bajs, väl förpackat.

Jävla Katrineholmare

Jag blir både full i skratt och trött på folket man delar riktnummer med. Att dom orkar gnälla och tjafsa i Kurirens insändarsida. Det senaste debattämnet är att Drottninggatan ska öppnas för biltrafik (igen). Det är ett fruktansvärt gnäll i KK kring detta. Mest från folk som inte har ngn anknytning till gatan. Affärsidkarna längs Drottninggatan borde vara dom som vet bäst och borde få tycka mest kring det hela. Alla handlare (utom Maistro-turken) tror på att biltrafiken skulle vara bra för handeln - och välkomnar därför bilarna.
Självklart kommer inte bilarna göra världens skillnad, men det är en start till att vända trenden i en stad som håller på att självdö.
Folk klagar på att avgaserna kommer skita ner allt något fruktansvärt. Uteserveringarna blir oanvändbara - skitiga och farliga. Bilarna kommer skrämma bort allt folk...
ELLER??
Själv sitter jag hellre på en uteservering (t.ex. Sultans) och tittar på folk och på alla bilar som far förbi. Hellre det än att sitta på ett öde fik (t.ex. Coffeyhouse) som knappt går runt och därför tvingas sälja gamla kakor. Jag strosar hellre på en gata full med affärer som går bra och därför håller sig fräscha och får in nya varor hela tiden

Gatan var levande.
Trafiken försvann.
Folket likaså.
Affärerna flyttade eller bommade igen.
Nya affärer går i konkurs.

Trafiken kommer nu tillbaka.

Ska det vara så svårt att det positiva i det??Fuck you!Juni says; Fuck you!Blivande fetto!Här är en nyvägd liten tös.
Nästan 4,4kg väger hon.
Det innebär att hon gått upp 0,5kg på drygt en vecka.
Det innerbär en viktökning på 15%.
Det motsvarar 14kg för mig.
Tösen dricker bara mjölk.

Ett blivande fetto!

Ingen reklam tack!

Helgen for förbi med rejäl fart, så nu sitter jag här på måndagseftermiddagen och anar kvällens mörker utanför. Det var fullt upp med folk här hemma från fredag eftermiddag till sen söndag kväll, det blev så mkt fika att jag och Dillen glömde bort att äta mat om dagarna. Som tur var blev vi bjudna på tacos av lillJunis mormor i lördags...


När vi åt frulle i lördgas ringde det på dörren - och vem stod där ute om inte Jehovas vittnen. Fan vad trött man blir. SLUTA PACKA PÅ FOLK DUMHETER!!! Dom får väl göra tv-reklam, annonsera i tidningar eller stå i gallerior som alla andra företag gör med sin marknadsföring.
Dessutom har jag en lite fin skylt på dörren som säger "Ingen reklam tack". Tydligen kan dom inte läsa.

Jag har inga som helst problem med att folk är religösa - men jag blir jävligt förbannad när dom är på mig och tjatar. Speciellt när dom stör mig hemma mitt i frukosten. Jag blev inte arg och skällde på vittnena, utan bad dem bara gå därifrån. Men efteråt blev jag sur...

Ska man behöva göra som den här killen för att slippa dem;


Eller ska man vara lite vänligare som dessa:Den sista är nog favoriten (förutom stavfelet)!

Chefen är här!

Ja Idas chef, Kayra. Hon har en rejäl mage, för hon ska få en egen bebis om 6 veckor. Trevliga tjejen Juni har bara sovit sen hon kom. Så jag bjöd Kayra på mat så länge... Nu väntar lite Idol och fika med Frödinge kladdkaka. Goa grejer!

Här är tjejerna i familjen Egeland - kolla vad glad den lilla är!Jag sitter här med juni och undrar

0-d62c6a89c9722de357719339876ebc.png

Kolla varifrån!

Jag sitter här med juni och undrar vem hon fått sitt "kraftiga käkparti" ifrån...


Happy thursday

Idag är vi gladare igen...

...för nu har vi badat! Det är fortfarande läskigt att bada men ändå skönt! Att kura in sig i en nymicrad handduk var inte helt fel det heller.

Juni tackade snälla mamma Dillen genom att skita ner den varma handduken.

Tjuriga Juni

0-4396dd5f50a0877affb3487f620bf010.png 

 

 

 

Verkar bli en lång kväll/natt... När gästerna dragit blev juni jättearg, inget verkar trösta. Blöjbyte x3, amma x3 - inget hjälper ordentligt. Lilla tjejen har nog ont i magen. Om hon ändå kunde berätta vad som är fel istället.

Hon kanske bara saknar farbror Fredde.

Tjejen kan i alla fall bete sig bland folk - alltid något!

 


Update


From idag stinker Junis bajs.
Verkligen!
Gult, smetigt och stinkande.
Huvaligen.


Sovmorgon

Idag tog Juni och Dillen sovmorgon. Skönt för dem. Själv har jag varit i tvättstugan och gått och köpt frukostbröd. Känns konstigt att köpa bröd varje dag - är ju van att alltid ha tillgång till färskt bröd...

Igår var det en vecka sen Juni kom till världen för första gången. Här är en video från BB, Juni endast en timma gammal.Lika snäll och fin som hon är här har hon varit hela den första veckan hos oss. Det är jag fruktansvärt glad över och jag hoppas verkligfortsätter vara såhär en att hon snäll och go. Än så länge är det rena (det här lär jag få äta upp!) barnleken att vara småbarnsförälder!

Vilken svikare - jag och Juni skul

0-36ae26ad02360dfc16fcaac2ef44b15b.png

Kolla varifrån!

Vilken svikare - jag och Juni skulle kolla på F1-kvalet, men titta vem som bangar ur och sommar direkt...


Nya boots och en liten Nasse från

0-726015590e4e64e9731d4a47ec21bc7f.png

Kolla varifrån!

Nya boots och en liten Nasse från faster Lina!


Här är favvotjejerna! Just varit u

0-4c5d62cbae2b58933e4f9fcae0fbf4f1.png

Kolla varifrån!

Här är favvotjejerna! Just varit ute i regnrusket, skönt för dem o mysa lite. Snart kommer mormor, morfar o även farmor o hälsar på för första gången, spännande för dem!


Snälla Juni

Hon är oförskämt snäll våran lilla flicka! Skriker inte mycket. Äter som hon ska och sover nästan hela natten (peppar peppar). Innan hon kom till världen var min sinnesbild av nyfödda att dom hade tre lägen.

1. Sovandes.
2. Skrikandes.
3. Ammandes.

Inget annat. Det som fanns däremellan trodde jag inte existerade. Men det är ju faktiskt massor av tid däremellan. Och den är underbar! Helt fantastiskt att sitta och mysa med henne.

Jag har blivit blixtförälskad i en tjej som jag bara känt i fyra dagar.
Om hon sover lite för länge hinner jag sakna henne. När jag hänger tvätt saknar jag henne. När jag sitter brevid Ida som håller i henne blir jag avundsjuk.

Tur att det är en hel månad kvar tills jag börjar jobba. HELT RÄTT att spara sommarsemestern tills nu!


Marknadsföring är underbart ibland.Eftersom jag springer en del i affärer känner jag igen det oxå! :-D

Bebisar skiter.

Nog visste jag att bebisar skiter mkt i blöjan. Men såhär mycket?? Verkar som att det kommer UT mer än det kommer IN.
På förmiddagen skulle jag byta blöja, då hon bajsat för andra gången idag... Torkar rent och ska precis sätta på en ny blöja då det väller ut (VÄLLER UT!) mer bajs. Vänta på att det skulle bli klart... ny blöja. Så gick vi en snabbis ner på stan och köpte vantar till Juni. Hem igen och bytte blöja - bajs igen. Torka rent och ny blöja - dags att amma. Hon hinner knappt ta bröstet innan det pruttas hej vilt i blöjan,. Så snart ska vi byta blöja, jag och Juni!

I övrigt är det underbart att vara hemma hela familjen!!


Nu är vi hemma. Känns bra att sitt

7befc1420156ca59c839ddabbaa61b63.png

Kolla varifrån!

Nu är vi hemma. Känns bra att sitta i soffan o mysa. Har nyss ätit lite glass - dillen hade sparat den sen länge, stackarn fick ju inte äta sånt under graviditeten...


Nu drar vi hem! Skönt!

5e28a030373fc00976f0b78bfc9d1a05.png

Kolla varifrån!

Nu drar vi hem! Skönt!


Juni och jag har dragit bort till

0-3299613b5184505517176658d5f00e41.png

Kolla varifrån!

Juni och jag har dragit bort till tv-rummet för o kolla på lite på tv. Mamma Dillen får vila lite ifred så länge. Vi har inte tillgång till internet här på bb, så ja kan ej se vad folk har skrivit för kommentarer i bloggen.


Dagens outfit: vit body från hm, r

0-3092573bd76a8049729e560eef9fb7b5.png

Kolla varifrån!

Dagens outfit: vit body från hm, röda byxor (present från farmor).


Här vilar vi lite efter dagens vik

44de5de9b270a9750dcfcc2ce7dff6d4.png

Kolla varifrån!

Här vilar vi lite efter dagens viktigaste mål, frukost. Idag blev det bröstmjölk - gott!


Myser i gosiga filten. Vi har haft

42e54a0d1b0ba968db62007d96a7c570.png

Kolla varifrån!

Myser i gosiga filten. Vi har haft en ganska skön dag. Jag och Juni låg och bondade i flera timmar medans ida vilade... Vi längtar hem men räknar inte med att komma hem förän senare i veckan.


E trött rackare! Nu ska det bli go

0-64c86c2574db0349870f5dcd4515a236.png

Kolla varifrån!

E trött rackare! Nu ska det bli gott med lunch, och efter det hoppas både jag o ida att vi får sova oxå!


Liten och svullen! Än så länge en

0-18a86ee5aa443ed9809846ad47a2d3a3.png

Kolla varifrån!

Liten och svullen! Än så länge en ganska snäll tjej...


Här är dom, mina tjejer! Trötta, p

0-38b107822fb381826a9c61e4f0491064.png

Kolla varifrån!

Här är dom, mina tjejer! Trötta, precis som jag. Ida har ni sett förut, men den lilla är ny! Hon är dessutom sötare i verkligheten än på bilden (där hon ser ut som en japan!)...


Nu är det nära... 9cm öppen. Just

6765554700acae75ab8ba84ad9cd2094.png

Kolla varifrån!

Nu är det nära... 9cm öppen. Just nu är vetekudden kung (och dillen själv Såklart). Själv känner jag mig som ett dåligt bihang. Maktlöshet är vad jag känner. Och trötthet.


Ingen bebis ännu... Men nu är det

30ed45a8655aa4cc896e5f860547b849.png

Kolla varifrån!

Ingen bebis ännu... Men nu är det på gång. Insider-rapporten säger 4cm öppet. Ida har det kämpigt med värkarna. Lustgasen hjälper inget, men nu har en morfinspruta fått arbeta - hoppas den gör sitt jobb!


Här ligger dillen i sin säng. Vatt

0-6e02c678b08683325974d6d5645cd133.png

Kolla varifrån!

Här ligger dillen i sin säng. Vattnet har gått nu, men det går långsamt... Jag tror inte det blir ngn bebis idag även om dillen bestämt säger att juni ska ut till kvällen! Juni mår bra, dock har hon skitit i fostervattnet, och det kan tydligen göra henne lite sjuk (vem blir inte dålig av att leva i sin egen avföring), men vi tror på vår lilla skitunge.


God morgon! Här på bb har vi sovit

0-4eee00c0e0a4fd263507bf05eb83f7f6.png

Kolla varifrån!

God morgon! Här på bb har vi sovit gott hela natten. Men inga tecken på bebisar ännu. Om ngn timma ska de försöka sätta mer fart på förlossandet. Vi hoppas att det blir av under eftermiddagen iaf. Tiden går rätt långsamt här...


Lägesrapport från bb: ida är igång

0-744889b634347b68ad4038e2efb0c740.png

Kolla varifrån!

Lägesrapport från bb: ida är igångsatt - hon har fått piller som ska mjuka upp livmoderhalsen. Detta hände vid 11tiden idag, men ännu inga tecken på att barnet är på väg ut. Vi spenderar tiden med att vila, läsa, spela kort och titta på tv. Läkare och barnmorskor har varit snälla och tillmötesgående denna gång. Enda plumpen i protokollet hittills är att det var äcklig fiskröra till middag. Bättring! ;-)


Vad 17 är det här??

Börjar undra kring Dillens graviditet. Har hon fört mig bakom ljuset?

För ungefär 8 månader sen MMS'ade hon mig en bild på ett positivt graviditetstest. Just då
satt jag i fikarummet på Cityhallen i Vingåker. Blev ju jättelycklig och fick världens fånigaste flin i ansiktet - de andra i fikarummet måste tyckt jag såg konstig ut! Så nu skulle vi ha barn (WOW!), spännande! Dagar, veckor och månader gick, och Dillen blev större och större, framförallt kring magen. hade liksom ingen anledning att tvivla.

Men nu börjar man undra... Ingen bebis verkar komma. Är magen bara stor pga Dillens stora glasskonsumtion under våren? Sen när jag såg på hennes blogg, där hon har en "babyticker", en nedräknare som visar hur fostret växer i livmodern och hur många dagar det är kvar tills det kommer.
Nu är fostret borta och dagarna ökar för varje dag. Något är lurt!

Kolla...

Nicke älskar ferrari! Kimi är föra

6f05b27c30aaf6e64f74678b9774341e.png

Kolla varifrån!

Nicke älskar ferrari! Kimi är föraren framför alla andra. Tack farbror Fredde för favoritjackan!


Det blev en pojke!

0f89445e23d55c09176cb935158e7764.png


 

Här är han, vår Niklas. 68cm lång, 900gram tung och ett huvud stort som en basketboll! Lille Niklas är en nyfiken liten parvel. Här har jag precis nattat våran Nicke. Han log mot mig hela tiden, men tills slut somnade han in i hans fina vita/rosa korg!

 


Watch out!


Storkar på väg. Men tydligen inte på väg till oss på Malmgatan!
Blir nog ingen bebis, börjar misströsta nu. Tänk om Ida bara blivit fet om magen, utan att va gravid - hon kanske har lurat mig hela tiden!?

Helgen som gick var rätt seg och långsam, tiden går inte fort när man väntar. Därför var det riktigt skoj att jobba idag, även fast det var rätt mkt att göra. En riktigt bra arbetsdag! Inte alls ofta som jag känner så.. Jag vantrivs sällan på jobbet, men jag brukar inte tycka att det är direkt skoj heller. Det hela hänger nog ihop med att jag gjort alldeles för lite hela helgen.

Så, alla ni som tycker jobbet e trist - sätt dig framför tv'n i 58 timmar i sträck!

Nu ska jag koka kaffe till Dillen.


Här blir inga barn gjorda!

Eller, barnet är ju gjort... Det ska bara titta ut - något det inte verkar vilja göra.
Det är segt att vänta. Man vill inte ta sig an för stora saker, för tänk opm det sätter igång!? Är ju inte så dramatiskt som jag får det att verka, men jag vill ändå vara där när det brakar igång.

Jag fördriver tiden med att titta på ömsom motorsport ömsom Family Guy.

Bögolle?

380524e1a550c373463885eaacebeb7c.png

 

Om det mot förmodan skulle komma ut en pojke så hoppas jag verkligen att han tycker om rosa, för detta är hans blivande garderob... Nästan bara rosalilaröttvitthjärtmönstrat. Puh! Lilla Bögolle! Okej - pojkar FÅR tycka om rosa och lila. Men folk tar för givet att det är en flicka om bebisen har rosa kläder med hjärtan eller en pojke som har blåa kläder med bilar eller pirater på.

Så, Junielisesveastina, du får gärna komma ut och hälsa på oss nu. Vi är redo!

 


Tomhänta

Nu e vi hemma från BB igen - utan bebis (den är kvar i/hos Dillen dock). Dagen har mest bestått av en massa väntande i ett svinkallt rum sittandes på en rejält oskön stol. BB i e-tuna är inget ställe man vill hänga på. Hoppas verkligen det blir Norrköping när det väl är dags att föda. BB e-tuna ger dåliga vibbar.

Juni hade tillräckligt bra värden för att få stanna kvar i magen - bra att hon mår bra. Surt att fortsätta vänta.

Nu blir det till att gå ut och valla Dillen en sväng,  hoppas att det sätter igång då!

Åh denna väntan! Har suttit o vänt

283090f9117d03d35ff00e0d1a46e4d5.png

Kolla varifrån!

Åh denna väntan! Har suttit o väntat i över två timmar på att doktorn ska komma. Helt utan besked om han/hon kommer o pratar med oss om en kvart eller om 5 timmar. Vad är det en stil att driva ett företag på? Här är vi kunder och borde behandlas därefter. Ida har iaf en säng att vila i, jag sitter på en pinnstol o fryser.


RSS 2.0