Juni har precis stängt laptopen oc

5f0ba0457e1b393c0671da5249b1ebc9.png

Juni har precis stängt laptopen och säger nu godnatt!


Lögn

Igår drog jag en lögn här på bloggen när jag sa att jag ej haft några sjukdagar från jobbet. Måndagen den 1 september 2008 stannade jag hemma då det var dagen efter vi fått missfall. Olle 1 lämnade oss i förtid 31 aug... En jävligt jobbig dag.

I övrigt mår jag bättre idag, men känner mig inte i form, behöver äta ikapp tror jag. Men det är inte lätt när man blir illamående av all fast mat.

Wow.

Vilken jävla kväll & natt! Vinterkräksjukan (tror jag att det är/var) hälsade på med buller och bång igår. Började känna mig dålig på eftermiddagen och framåt tidiga kvällen började hulkandet. Spydde säkert tio gånger mellan 18.00 och 22.00,  då kräket avtog. Men det berodde mest på att magen var tom sen länge. Så fort jag åt eller drack något så kom det upp igen. Dillen har svårt för kräkande folk, så hon höll sig undan och tog hand om Junpan.

Jag blev förpassad till soffan denna natt, och där låg jag och kved länge länge, det hade börjat ljusna ute då jag äntligen lyckades somna ett par timmar. Mår bättre idag, men känner mig rejält bakis.

Mycket märkigt att bli sjuk helt plötsligt. Jag blir lixom aldrig sjuk. Detta är min första sjukdag under mina 5 år på Fazer.

Jävla kräk! Farsan här har åkt på

0-4cf8aa2fa2b37444269be299fbd1c6fd.png

Jävla kräk! Farsan här har åkt på vinterkräksjukan. Märklig känsla att spy utan att alkohol är inblandat. Det brukar lixom bli bättre efter en spya. Men inte idag inte. Blä.


Dagens skitstövel. För tredje gång

0-7433fa719768e916b1112e5f53d72432.png

Dagens skitstövel. För tredje gången på en timma har hon skitit ner både sig själv och kläderna...


Junpan hjälper till i tvättstugan!

610cf8d950b197e6d481c64ea30ab201.png

Junpan hjälper till i tvättstugan! I övrigt har hon varit tjurig ikväll, alldeles för gnälligt för min smak. Hon har blivit hes av allt skrikande, låter som om hon vore i målbrottet (hon kan ju dock inte prata än)!


Återhämtning

Oj vad jobigt det var med OS! Det var inte lätt att kombinera jobb från tidig morgon, ta hand om Junpan på eftermiddagarna och se så mkt av OS det bara gick på kvällarna. Det tog musten ur en... Tur att det bara var OS i två veckor. Dock känns det redan nu tråkigt att det är över och man höjer blicken mot London 2012. Vore fräckt att vara där. Så nu vi har två år och 4 månader på oss att piggna till.

Ralytävlingen i helgen gick okej, inte svinbra. Farbror Fredde var ovan vid underlaget och körde därför lite passivt under den första sträckan. Den andra och avslutande sträckan gick bättre och där var vi två sek från att vara snabbast i klassen. Totalt blev det en 4e plats. Fredriks kommentar efter tävlingen löd "tror inte jag hade en enda sladd idag" och insåg därmed att tempot varit väl lågt.
Själv gillar jag inte att sitta brevid och tyckte nog att tempot var alldeles tillräckligt högt! Jag har gjort min kartläsarinsats för detta år. Det är lixom mer ångest än glädje att sitta brevid.

Just nu jobbar Dillen, och Junpan sover. Ypperligt läge för mig att sova middag med andra ord. Sagt och gjort. Men efter 15 min vaknar jag av Junis gnyende (?) och måste trösta henne och få flickan at somna om. Efter det blev jag pigg.

Nu ska vi alldeles strax ge oss ut i den härliga vintern som gärna får stanna hela mars ut (sen räcker det fan).

RSS 2.0