Båtsman o jag ute på sjön, nu dags

0-4d61ca06e5f8e693047c6852d4ec6000.png

Kolla varifrån!

Båtsman o jag ute på sjön, nu dags för lite fika. Hej


Svea visar var skåpet ska stå.


Första gången jag får se min dotter ger hon mig fingret. Okej... vad betyder detta då?
"det här är bara början farsan - vänta du bara!"  ??

Vi fick i helgen reda på att det är en dotter som väntar i Dillens mage. Att det skulle bli en tjej har jag anat sedan länge - det har känts så i flera månader. Jag blev varken glad eller besviken över att få veta att det just är en flicka vi ska få, men oerhört häftigt att få själva beskedet. Skitballt verkligen.
Förstår inte folk som vill vänta till födseln med att få reda på det - sitt barns födsel är ju i alla fall det största som händer i ens liv oavsett om man vet om det ör en Anna eller Erik som kommer ut.

Rekomenderar starkt blivande föräldrar att prova 3D-ultraljud.

Nu när man vet att det är en tjej på gång så har man hunnit prova namnet Svea, och det känns ok, men inte helt perfa. Jag vill fortfarande att hon ska heta Juni, men 90% av alla tycker det är sp fult - även Dillen tyvärr. Både jag och Dillen gillar namnet Lilly bra, men det ligger i topp på namnlistan de senaste åren och då går det bort för min del.
Dock säger ju tjejen på bilden ovanför Fuck you very much - precis som Lily Allen. Ett tecken?? I think not!
Svea får hänga med som namn ett tag till.

I morrn ska jag åka båt.

Skönt.

Strul

Kan varken mobilblogga eller lägga upp bilder här. Har icke funkat på flera dagar.
Ledsen för det.

En skön redovisning kommer i morgon.

Skön.

Bråket är över, tydligen.Som jag nämnde här om dagen lär det inte bli en utbrytarserie från F1, utan nu har teamen och arrangören samsats. Bra för alla parter, framförallt oss som gillar att titta på skiten!
Nazisten Max Mosley som styrt skutan tidigare kommer inte fortsätta, och det är nog framförallt detta som gör att utbrytarteamen nu väljer att gå tillbaka. Hamilton och Kubica är nog extra glada, inte kul att vara svart eller jude när en hitlerjugend bestämmer.


Heja Vettel!(bilden stulen från Aftonbladet.se, copyrightsjörgen)


Tvättjörgen! Idag har det jobbat

0-4d5fb69cacf8a1b89e0bb1d6b46102af.png

Kolla varifrån!

Tvättjörgen! Idag har det jobbats, cyklats, tvättats (bil) o glassats på djulö, bra dag mitt i veckan! Nu: HELA LILLA SVERIGE!


Lillpannan här...

Har slutat tidigt idag, jävligt skönt när det är sånt här väder! Nu blir det en liten fika innan det är dags för en cykeltur kring krämbol.

Smell ya later.

På backavallen, vfc spelar... No

67e9e71840fa64e5012bdc897bb6d8bd.png

Kolla varifrån!

På backavallen, vfc spelar... Notera vem som har liten respektive stor panna!


Dags för sommarlunk

Äntligen - efter midsommar brukar det kännas att sommaren är här oavsett väder. Det är nu sommar på riktigt och folk har semester. Vi som fortsätter jobba har det ändå bra för på sommaren gör man så mkt mer än annars. Själv hoppar jag över semester och sparar den till i höst när baby har kommit, och till nästa sommar då ja ska vara långledig. Längtar verkligen tills dess!

Helgen har varit väldigt bra med goda vänner och god mat - har säkert tryckt in mat & dryck för en hel vecka bara under två midsommardagar. Dock har Dillen mått lite kasst, rygg, höft och hjärta har inte alls lirat som det ska. Ett besök på akuten gav inga svar men lite lugn. Just nu verkar allt under kontroll iaf.

Idag har tiden gått åt till sömn och att titta på F1. Där vann Vettel igen, och tog in lite på Button i täten. VIKTIGT - Go Vettel!
Ang. F1 så har ju 8 av 10 F-team hoppat av nästa års F1 för att starta en egen serie. Detta tror jag icke kommer hända, allt är en del av ett politiskt spel där teamen vill ha mer makt (pengar).

F1 kommer se ut precis som vanligt nästa år, tro mig.

Tills dess - Grattis Sebbe Vettel!Nu är det dags att åka och veckohandla, ett nytt koncept för vår lilla familj. Vi har en matnota på 5-7000 i månaden vilket inte är så nödvändigt. Ska försöka komma ner på under 1000 i veckan.

Adjö

Gla'missommar! På bilden en hel

-7aa0fdbb00486e27c1a38a7f218961c.png

Kolla varifrån!

Gla'missommar! På bilden en hel påse grillchips :-D


pappa grappa is the shit! Jävla

-b12632075531f3383716fe9149bee3e.png

Kolla varifrån!

pappa grappa is the shit! Jävla bra kväll i norrpan, o dillen fick sin gamla säng tillslut. Grattis fina dillen!


Missnöjd

Missnöjd me dagens arbete. Blir så besviken när man inte gjort sitt bästa. Fan oxå.

Dock långhelg nu, vilket blir jävla skönt.
Jävla skönt sa jag!

Statistiken luras. Vet inte om d

304492f2313b30ee8ce43e2fd218e59d.png

Kolla varifrån!

Statistiken luras. Vet inte om det syns vad som står. Men här visar man en superfin kurva som pekar brant uppåt. Men egentligen visar den att försäljningen ökat me 2% på 3år, o det är ju inte alls bra. Luremus!


Blev så full i skratt!

Läste detta;
 Det är sjukt hur idrottsvärlden ser ut i en annan blogg, och häpnas av alla (mest småtjejers) kommentarer kring Cristiano Ronaldos övergång till Real Madrid. Den lär kosta ca 1 miljard svenska kronor. Folk är verkligen knäppa, och tänker inte längre än deras a-kupor står ut!

EN MILJARD ÄR MASSOR AV PENGAR! Men om Real Madrid  VILL betala så mkt så är han ju värd det... Ska Ronaldo tacka nej för att folk tycker det verkar knäppt??

Folk jämförde det med att samma summa skulle ge lön till 700st SAAB-arbetare under ett år och tyckte det var förjävligt.
Vänd på det... visst är väl världens bästa spelare i världens största sport viktigare för sitt lag än vad än 700st industriarbetare (med arbetsuppgifter som vemsomhelst kan utföra) hos en av världens sämsta biltillverkare är för sitt för sitt företag?  (lät lite kosntigt - men det hänger ihop... lita på mig)

När Beckham gick från United till Real för några år sen var det oxå fantastiska summor det rörde sig om, men klubben tjänade in det enbart på tröjförsäljning.
Men gladast är nog United som kan fortsätta köpa de spelare som dom verkligen vill ha, spela sitt spel och fortsätta vara bäst i världen (topp-3 iaf). Det ar ju gått rätt bra sen Beckham lämnade iaf.Duktiga pojkar.

Family guy rules!

Det är ett ofattbart bra program. Den som inte tycker det har inte gett det en chans. Måste va så!


När Dillen slutar jobba ska vi o titta på ett föl (två dar gammalt) hemma hos svärmor. Bebistider i familjen...

Snart midsommar och jag vet inte vad jag ska göra, hänga lite i Julita på dagen, men kvällen då? Skönt med långhelg iaf. Jävligt skönt. Sen blir det mkt jobb ända fram till slutet av oktober då det blir en hel månads ledighet med vår nya familj. Det ska bli gött - och spännande.

Livet leker!


Jag har tvättstugan idag, och jag verkligen älskar att tvättahängavika! Ungefär 9 maskiner skall köras igenom idag, så kul!! Kvällen är räddad. Ska kanske toppa detta med att plocka ur diskmaskinen o koka potatis.


Fejkade Dillen igår?

Hittade denna bild från studentparaden igår;
                  WTF?


Fejkade dillen att hon tog studenten igår? Ngn som känner Bogge, Alx, Cid, Seb o gänget? Kanske kan berätta om hon var ute o festade med vita mössan på igår.

INTE lik Alex Schulman!

Igår när jag var på stan o kollade på studenterna som åkte lastbilsflak hände en grej - jag blev kallad Alex Schulman. Eller rättare sagt; en uberfull student får syn på mig och vrålar "ALEX SCHULMAN ÄR HÄR! FAN VA COOLT!!

Det är inte första gången heller, har hänt ca 5 ggr, i helt olika sammanhang. Jag tar inte detta som en komplimang - Schulman är ju tvärful. Crazyeyes och tänder som står kors och tvärs i hela munnen.

(jag är killen till vänster)

Brandbil stulen - Danne King anhållen

En brandbil är stulen i Katineholm. Räddningstjänsten tog för givet att det var Danne King (brandmansfetiscist) som varit i farten.

Hela historien är dock inte så rolig som det verkar - brandbilen var en liten VW Caddy, som knappt används. Kåren hade inte märkt att den var stulen ens! Inte ens DK går igång på en Caddy med blåljus.
Danne King frisläppt!

Grattis svåger!


Den här bilden är inte tagen igår.

Studuntdax för Erik - Grattis!


Fred o Mark kör rally i Flen. Åk o titta, jälv är jag upptagen med studentkör...

Bildserie från Freds rallykarriär;


Mark är inte sämre han;


Goood luck!

Tur att man är så jävla bra på allt.

    <--- Jörgen

Igår blev en lång och märklig dag på jobbet. När jag nästan var klar för dagen, vid 11, ringer en kollegas vikarie o berättar att det går dåligt för honom. På 6 timmars jobb hade karln inte gjort ngt alls. Han behövde hjälp helt enkelt (uppenbarligen!). Jag som sett fram emot en kort dag fick nu åka till Flen för att hjälpa till. Väl där träffar jag flera gamla kunder som verkligen blev glada att se mig, fick kramar, beröm och glada tillbud mest hela tiden, så det blev inte så jobbigt att åka dit o jobba ett extrapass. Framåt kl 16 stjälpte jag av den andra stackaren hemma i Katrineholm. Själv fortsatte jag jobba med mina egna kunder, då min chef mötte upp mig. Han va väldigt tacksam för all hjälp. Jotack.

Ja, det är väl tur att man är så jävla bra på allt.

Och idag regnar det ja.

Skönt me helg dock!
Sprit i morgon, någon? (ja, inte för Dillen, men vi andra kanske?)

Folk är STÖRDA. Ett nytt netto ö

0b1b252a991fd50e6b15f0fed19ef6ee.png

Kolla varifrån!

Folk är STÖRDA. Ett nytt netto öppnade i stan idag o folk vallfärdar dit. Det har varit kö in i butiken hela dagen. Innan öppning var kön flera hundra meter lång! Skaffa er liv o hobby! Puh!


About freakin' time!

4 mål gjorda av Sveriges landslag i en och samma match händer inte så ofta. Hoppet lever!

Mellberg & Lasse Kongo

Lurad

Trodde vi hade tvätttid idag, vilket vi inte hade. Bokade ny tid, blev måndag ist... Snopet. Stackars mig som inte får tvätta.

Kom hem från en sväng på stan...

...och tappade håret.
 


I övrigt en bra dag. Slutade jobba vid 12tiden, drog ner på stan o mötte upp Dillen, vi stack o beställde en barnvagn;
En Brio Go i dessa färger, grått chassi o svart liggdel. Snyggt.


Sen blev det en varm macka me 2xMA på Sultans. Kände mig fräsch efter det, så ja for ut o tränade löpning innan det var dags för middag med kära Dillen!

Strul!

Fick inte fram filmen här i bloggen....
men här är en länk->>>

Coolt.

Är sugen på downhillcykling. Verkar så jävla fränt (sörmländskt utryck)! När man är ute o cyklar blir man helt galet glad så fort det är en skaplig nedförsbacke, så tänk att forcera åreskutan, sälenfjällen, eller varför inte alperna på en skaplig downhillhoj!

Häftig film från ett fransoshuve;

Valet - vem bryr sig?

Ja vem fan bryr sig egentligen??

Junilistan kanske, dom tappade sin mandat. Piratpartiet får mandat. Grattis.
I övrigt var det så ytterst små ändringar. Det bevisar bara att detta var ett onödigt skitval som enbart kostat mig pengar.

Mer skoj är att jag nyss sett filmen Twilight, Freddy o Pillan var här med filmen, glass och jorgdubbar - BRA GJORT!
Klart sevärd film trots vampyrstuket. Gillar inte alls sånt där hokuspokus i vanliga fall. (exempel på hokuspokus är "sagan om ringen" eller Starwars).

Snart läggdags, för om 5 timmar ska vi upp o jobba!

Robin var tyvärr en storlek för

0-7d1a50656b3d5d7d526e2478b47172f7.png

Kolla varifrån!

Robin var tyvärr en storlek för liten mot federer. Bra gjort ändå. Nu blir det en sväng till vingåker.


Grabba kolhydratladdar innan sta

0-44783fe57fabcb12b5ed0db80f5df456.png

Kolla varifrån!

Grabba kolhydratladdar innan start. Det är väldigt olika de där hur man laddar inför tävling. 2xFredrik har en helt annan inställning - kaffe, röka o lite redbull, efter det är det klart för start. Själv är jag sittandes, blir lugnt ett tag framöver. Service är om 2 timmar...


Såhär fint är det så sävsjöns ca

-4d904b2bc819dd163806fbae785b499.png

Kolla varifrån!

Såhär fint är det så sävsjöns camping en fredagkväll! Rally för grabbarna i säffle i morgon - själv kör ja servicebilen. Trevlig helg!


GÅSHUD! Fan så bra match, robin!

69b8c0c7da9bb5ea818bfe4d162b0369.png

Kolla varifrån!

GÅSHUD! Fan så bra match, robin! Heja!!


Gladare idag!

För Dillen fick veta att hon får havandeskapsersättning (heter nog inte exakt så, men nästan) vilket innebär att hon får betalt för att vara hemma hela augusti och september. Och dessutom tar hon ut semester i juli. Så grattis Dillen, skönt för dig!
Lite tur för mig oxå, för hon var inte glad igår när jag gjorde så hon missade programmet Barnmorskorna på SVT igår + att jag tvingade henne torka upp produkter som runnit ut på golvet - då var droppen rågad.

Det blir till att gå ut o äta för att fira detta! Jag är sugen på Julita Wärdshus, men menyn där verkar inte tilltala Dillen... Får se vart det bär av.

I helgen bär det av till Säffle, där Fred o Mark ska köra rally. Åker med dem redan fredag kväll, tävlingen går under lördagen och ingår i Sverigeserien i Volvo Original Cup. Kul att se lite nytt folk!
Hoppas vi hinner hem i god tid innan Sverige-Danmark på kvällen - spännande som fan ju.
Vore kul om både grabbarna och Zlatan bjuder på sevärda grejer i helgen!

Zlatans son och fru.

Jag röstade på piratpartiet.

Har idag jobbat, cyklat i skogen me degen, fått ryggen vaxad av dillen, röstat på piratpartiet och handlat lite mat. Produktivt som 17.

Angående politiken... va FAN ska vi rösta nu för? Vi har ju redan gjort våra röster hörda då vi valde regeringen som ska sitta under 4 års tid. Låt då dem bestämma, ALLT - så kanske folk bryr sig mer när det väl är val.

Om man räknar ihop alla partiers kostnader för denna valkampanj (som är HELT i onödan) blir summan troligen flera hundra miljoner. Flera hundra miljoner!!!??? Fatta att det måste finnas bättre sätt för dessa pengar att användas i dagens läga.
Blir ju fan mer förbannad ju mer jag tänker på det.

Att jag röstade priat beror på att dom endast bryr sig om en sak, och den orkar jag sätta mig in i. Resten sköts av proffs ändå.


Multisporttävlingen...

Tävlingen gick över förväntan. Det var 35 lag med i vår klass och vårt mål med att inte komma sist infriades med råge - en stark 18e plats blev resultatet.

Vi började med 2,5km löpning - tog det lugnt, lite väl lugnt i början men det kändes ändå bra att gå ut i lågt tempo. Första etappen blev själva uppvärmningen, hoho! Strax under 15 min på 2,5km är inget att skryta med. Vi hade nog bara 3-4 lag bakom oss vid växlingen till paddling.
Vi var snabba ner i kanoten, passerade några lag, men väl ute på sjön blev det sämre - jävlar vad svårt det var att åka rakt! Kanoten gick zick-zack fram hela etappen. Det var lite jobbigt i armar och rygg, men ingen större fara.
Nu var det dags för MTB-cykling, 19km tuff terräng. Ritktigt skoj, o väldigt jobbigt. Detta moment gick bäst för vår del, passerade upp emot 10 lag under denna etapp. Här gjorde vi dock en miss då vi inte hade med någon proviant - energin tog slut hos oss mot slutet och vi var tvungna att slå av på takten. Väl inne i växlingsområdet tryckte vi i oss ett par bananer och en energy-bar. Gott, men det dröjde nästan en halvtimme för min del innan energin kom tillbaka, första halvan av orienteringen gick inte fort. Efter hand gick det bättre och bättre, både kartläsning och tempo. Vi stretade på och kom tillslut i mål, OTROLIGT skönt.

Det var en härlig känsla att gå i mål efter att ha hållit på i 4,5 timmar.
Har tittat lite på de olika etappernas tider nu, och ser att cyklingen är det moment som gick klart bäst - topp 10 var vi här. Bara någon minut från att vara topp 5! Men så var oxå cyklingen det ENDA jag tränat inför denna tävling. (i en hel månad har ja tränat inför detta)


Har letat efter bilder på lag 2xAnders fån tävlingen, men hittar inga.
Här är en från starten, vi är långt bak i klungan ngn stans.

Fler bilder här.

RSS 2.0