Svennefredag

Tacos, sällskapsspel (Nintendo Wii) och Let's Dance. Kan inte bli mer Svenne än så! Men som det ska bli skönt! Gillart skarpt.

Helgen bjuder på mer varierande aktiviteter. Tex. bilkörning på isen. Slalomåkning i (på) Kungsberget. Skön middag. Jaaa, det blir grejer det!Jibbkungen försöker grinda. Åre -07

Gick sådär.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Anders! Varför har du börjat skriva på norrländska för? Pratar du norrländska också? ;)

2010-01-30 @ 00:10:16
Postat av: Anders

Jag får ofta höra att jag pratar norrländska. Nästan alltid när jag träffar nytt folk tror dem att jag kommer från Norrland...Nu skriver jag tydligen så oxå.Kanske ett tecken på att jag borde ta familjen med mig och flytta norrut?

2010-01-30 @ 23:06:27
Postat av: Mia

Lätt att du ska! Här i Norrbotten är det finare än finast :)Fast jag fick gissningen om att jag var från Kalix när jag bodde nere i Båstad och i Sthlm trodde folk att jag var från Sundsvall och nu i julas när jag var på Gran Canaria så fick jag höra att det var hur lätt som helst att höra på mig att jag bodde i Piteå, haha. Mitt Vingåkersmål är long gone med andra ord.Nu kan jag dock övertyga dig om att du INTE pratar norrländska eftersom jag hör varje dag häruppe hur riktigt norrländska låter. MEn du skriver på norrländska. Det kan jag intyga :)

2010-01-30 @ 23:32:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0