Multisporttävlingen...

Tävlingen gick över förväntan. Det var 35 lag med i vår klass och vårt mål med att inte komma sist infriades med råge - en stark 18e plats blev resultatet.

Vi började med 2,5km löpning - tog det lugnt, lite väl lugnt i början men det kändes ändå bra att gå ut i lågt tempo. Första etappen blev själva uppvärmningen, hoho! Strax under 15 min på 2,5km är inget att skryta med. Vi hade nog bara 3-4 lag bakom oss vid växlingen till paddling.
Vi var snabba ner i kanoten, passerade några lag, men väl ute på sjön blev det sämre - jävlar vad svårt det var att åka rakt! Kanoten gick zick-zack fram hela etappen. Det var lite jobbigt i armar och rygg, men ingen större fara.
Nu var det dags för MTB-cykling, 19km tuff terräng. Ritktigt skoj, o väldigt jobbigt. Detta moment gick bäst för vår del, passerade upp emot 10 lag under denna etapp. Här gjorde vi dock en miss då vi inte hade med någon proviant - energin tog slut hos oss mot slutet och vi var tvungna att slå av på takten. Väl inne i växlingsområdet tryckte vi i oss ett par bananer och en energy-bar. Gott, men det dröjde nästan en halvtimme för min del innan energin kom tillbaka, första halvan av orienteringen gick inte fort. Efter hand gick det bättre och bättre, både kartläsning och tempo. Vi stretade på och kom tillslut i mål, OTROLIGT skönt.

Det var en härlig känsla att gå i mål efter att ha hållit på i 4,5 timmar.
Har tittat lite på de olika etappernas tider nu, och ser att cyklingen är det moment som gick klart bäst - topp 10 var vi här. Bara någon minut från att vara topp 5! Men så var oxå cyklingen det ENDA jag tränat inför denna tävling. (i en hel månad har ja tränat inför detta)


Har letat efter bilder på lag 2xAnders fån tävlingen, men hittar inga.
Här är en från starten, vi är långt bak i klungan ngn stans.

Fler bilder här.

Kommentarer
Postat av: Daniel



Fan det verkar så jävla kul!!! Vore ju märkligt om man inte skulle ställa upp nån gång...



Bra jobbat boys!

2009-06-01 @ 23:57:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0