Dags för sommarlunk

Äntligen - efter midsommar brukar det kännas att sommaren är här oavsett väder. Det är nu sommar på riktigt och folk har semester. Vi som fortsätter jobba har det ändå bra för på sommaren gör man så mkt mer än annars. Själv hoppar jag över semester och sparar den till i höst när baby har kommit, och till nästa sommar då ja ska vara långledig. Längtar verkligen tills dess!

Helgen har varit väldigt bra med goda vänner och god mat - har säkert tryckt in mat & dryck för en hel vecka bara under två midsommardagar. Dock har Dillen mått lite kasst, rygg, höft och hjärta har inte alls lirat som det ska. Ett besök på akuten gav inga svar men lite lugn. Just nu verkar allt under kontroll iaf.

Idag har tiden gått åt till sömn och att titta på F1. Där vann Vettel igen, och tog in lite på Button i täten. VIKTIGT - Go Vettel!
Ang. F1 så har ju 8 av 10 F-team hoppat av nästa års F1 för att starta en egen serie. Detta tror jag icke kommer hända, allt är en del av ett politiskt spel där teamen vill ha mer makt (pengar).

F1 kommer se ut precis som vanligt nästa år, tro mig.

Tills dess - Grattis Sebbe Vettel!



Nu är det dags att åka och veckohandla, ett nytt koncept för vår lilla familj. Vi har en matnota på 5-7000 i månaden vilket inte är så nödvändigt. Ska försöka komma ner på under 1000 i veckan.

Adjö

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0